Vacature: Functioneel beheerder administraties

24 september 2024

Bij de Internetdienst zoeken we een vrijwilliger voor het functioneel beheer van de leden- en winkel­administratie. Hij/zij is de schakel tussen de leden- en winkeladministrateurs en de bouwer/beheerder van onze website.

Als functioneel beheerder maak je jezelf de ins en outs van ons best wel complexe systeem eigen. Voor verschillende deelprocessen zijn er al handleidingen, maar op onderdelen moeten die nog worden gemaakt of aangevuld. Bij upgrades van het systeem doe je de nodige tests. Bij problemen of storingen zoek je met de administrateurs naar een oplossing. Je zorgt periodiek voor het opschonen van de administratie. Ook geef je ondersteuning bij het verzenden van nieuwsbrieven. En je helpt bij het uploaden van datasets naar de website (onder andere voor de beeldbank).

Je werkt nauw samen met de coördinator van de Internetdienst en de content-manager van de website. Samen werken zij aan de doorontwikkeling van de website.

Voor dit werk hoef je geen ICT-genie te zijn. Wat we nodig hebben is een ordelijke en accurate werker met een sterk analytisch vermogen. Wel is het een pre als je ervaring hebt in dit type werk. Je moet natuurlijk ook plezier hebben in het puzzelwerk dat bij het doorgronden van zo’n systeem komt kijken.

Je wordt ingewerkt door de coördinator. Naarmate je verder ingewerkt raakt, spreken jullie een taakverdeling af. Bijna al het werk kun je thuis in je eigen tijd doen. Daarnaast zijn er de maandelijkse vergaderingen van de internetdienst.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met René Jongerius (rene.jongerius@nvbs.com).