Stoomrit naar Deventer op 20 oktober 2024

9 oktober 2024

Speciaal aanbod voor NVBS-leden en de abonnees van NVBS Actueel

Op 20 oktober 2024 gaat het Stoomgenootschap weer op pad met een stoomtrein door Nederland. Voor NVBS-leden, NVBS Actueel-abonnees en hun vrienden/familie is er een speciaal tarief gearrangeerd. Dankzij een mooie samenwerking met het Stoomgenootschap betaal je in plaats van 84 euro slechts 79 euro voor een retour 2e klas! Geniet van een ruim twee uur durende reis over het Nederlandse hoofdnet per stoomtrein vanaf Utrecht Centraal via Abcoude en Baarn naar Deventer, de Koekstad!

In Deventer is er voldoende tijd om de mooie stad te bezichtigen voordat je om 18.20 weer met zicht op stoomwolken en (hopelijk) de ondergaande zon over de IJssel teruggebracht wordt naar Utrecht. Op 20 oktober is er in Deventer ook de jaarlijkse Herfstbrocantemarkt, naast natuurlijk bekende Deventer trekpleisters zoals het Speelgoedmuseum – met een grote collectie modeltreinen – en de koekwinkel van J.B. Bussink. Verdere informatie is te vinden op de website van het Stoomgenootschap.

Hoe werkt het?

Om te kunnen profiteren van het NVBS-tarief volg je deze stappen:

1. Via de interactieve plattegrond op de boekingspagina van het Stoomgenootschap is te zien welke stoelen er nog beschikbaar zijn. De 2e klas-plaatsen waar het NVBS-tarief geldig is zijn in rood gemarkeerd.

2. Selecteer de gewenste stoel(en) en klik dan bij de verschillende tariefopties op de optie “NVBS ledentarief”.

3. Klik nadat de gewenste hoeveelheid stoelen geselecteerd is op “Volgende” en vul de gevraagde gegevens in.

4. Voltooi de betaling.

5. De tickets worden per mail toegestuurd. Print deze uit en neem deze mee op de dag van de rit.

Bij het niet doorgaan van de rit worden aan het Stoomgenootschap betaalde gelden gerestitueerd.