Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en tramwegwezen

NVBS Vacatures

Login

Lidnummer:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten of eerste login? haal uw wachtwoord op.
Geen lid? Word lid.
Vragen? Mail de helpdesk.

Vacatures met passie voor spoor

Een extra dimensie aan de trein- of tramhobby toevoegen? Kom als vrijwilliger bij de NVBS!

Bij de railfanclub NVBS werken meer dan honderd vrijwilligers. In bestuursfuncties, als medewerker van de NVBS Winkel en NVBS bibliotheek, in het archief, bij de website, als reisorganisator, als redacteur of als medewerker in de regionale afdelingen.
Doordat de NVBS steeds meer activiteiten ontplooit, is de vereniging (inclusief haar geledingen) op zoek naar mensen die hun kennis van trein en/of tram ook willen inzetten voor de vereniging.
Lees verder voor een ACTUEEL OVERZICHT .

Aanvullende informatie

De hobby verrijken met een vrijwilligersfunctie bij de NVBS heeft veel voordelen. Je breidt je netwerk uit, leert andere liefhebbers kennen en je levert een belangrijke bijdrage aan een steeds actievere vereniging. Het werkt als volgt: kijk bij de vacatures, bedenk hoeveel uur je aan deze “klus” wekelijks of maandelijks wilt besteden en stel je zelf de vraag of je dit echt leuk vindt. Voldoe je dan ook nog aan de eisen, klim dan in de pen of bel voor meer informatie. Een honorarium is helaas niet mogelijk, maar in redelijkheid gemaakte kosten worden eigenlijk altijd vergoed.