Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en tramwegwezen

NVBS-Centraal

Login

Lidnummer:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten of eerste login? haal uw wachtwoord op.
Geen lid? Word lid.
Vragen? Mail de helpdesk.

Links

Vereniging

Foto′s


Algemeen

De centrale locatie van de NVBS


De centrale locatie van de NVBS heet NVBS-Centraal. Deze is gevestigd in het complex van station Amersfoort, Stationsplein 43, niveau -2. U vindt de locatie aan de stadszijde van de hoofduitgang. Komt u met de trein, neem dan de uitgang links in de stationshal en dan 10 meter verder bij nr. 43 naar binnen en aanbellen. U kunt met de trap of lift naar etage -2.
zaterdag 6 januari 2018, 12:00-16:30

Nieuwjaarsreceptie NVBS

Nog enkele dagen en dan zit het jaar 2017 er weer op. Een jaar dat begon met een gezellige nieuwjaarsreceptie. Natuurlijk gaan we ook 2018 met elkaar inleiden.

In NVBS Centraal, ons eigen verenigingscentrum in het station van Amersfoort, biedt een uitgelezen kans om samen met je medeleden het nieuwe jaar te beginnen. Daarom wil ik iedereen van harte uitnodigen om samen met andere NVBS’ers op zaterdag 6 januari 2018 tussen 12:00 en 16:30 het nieuwe jaar te begroeten. Dit uiteraard onder genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk zijn dan ook winkel en bibliotheek geopend. Vrienden of kennissen die ook geïnteresseerd zijn in trein- of tramspoor, infrastructuur, beveiliging, cabineritten, gezelligheid en alles hieromheen, zijn ook van harte welkom. 
Let op: om 16:00 sluiten winkel en bibliotheek en een halfuurtje later beginnen we met opruimen. Dus kom dus vooral niet te laat; de tijd vliegt immers als het gezellig is!

Graag tot ziens op 6 januari en anders op één van de vele NVBS-activiteiten die bijna dagelijks (!) overal in het land plaats vinden.

Wat vindt u in NVBS-Centraal?

In NVBS-Centraal vindt u de winkel, de bibliotheek en het grootste deel van de verzamelingen van de NVBS.

Verder beschikt NVBS-Centraal over een commissie-kamer, geschikt voor ca. 10 personen en een ontvangsruimte voor enkele tientallen personen. Hier wordt b.v. de nieuwjaarsreceptie van het NVBS-bestuur gehouden.

In de ontvangstruimte is ook met enige regelmaat een kleine tentoonstelling te zien, soms met materiaal van leden, soms met materiaal uit de NVBS-verzamelingen.

Beheer

De ruimte wordt beheerd door een beheercommissie. Onderdelen, die van deze ruimte gebruik willen maken worden verzocht dit ruim van te voren bij de beheercommissie aan te geven.

Expositie(s)

Een nieuwe WISSELEXPOSITIE is ingericht in de vitrines van NVBS Centraal. Lees verder .

Contact

E-mail

huisvesting@nvbs.com

Telefoon

Telefoon tijdens openingstijden: 033-4614825.

Postadres

Postbus 1384
3800 BJ Amersfoort

Dienst Huisvesting

Sjoerd Bekhof
Henriëtte Steenbergen
Anton Schultink
Leo Riesthuis

Foto′s