Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en tramwegwezen

Afdeling Zeeland

Login

Lidnummer:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten of eerste login? haal uw wachtwoord op.
Geen lid? Word lid.
Vragen? Mail de helpdesk.

Agenda

Programma

vrijdag 11 mei 2018

Een rondreis door Australië

Bram Stelling

Vanavond zien we een rondreis, van enkele jaren geleden, die niet de bedoeling heeft alles wat Australië op spoorweggebied te bieden heeft te laten zien; maar indrukken geeft van een reis die in Melbourne zal beginnen en daar ook zal eindigen. Ondertussen bezoeken we de volgende staten en hoofdsteden: Zuid Australië (Adelaide), het Northern Territory (Alice Springs), Queensland (Brisbane), New South Wales (Sydney) en weer Victoria waarvan Melbourne de hoofdstad is. We krijgen spoorwegen en trams te zien en verder zien we ook andere zaken die niet zozeer met spoorwegen te maken hebben. We noemen de Twelve Apostles, Uluru en de Great Barrier Reef. Bram Stelling hoopt u vanavond een interessante avond aan te kunnen bieden.

N468 arriveert in Melbourne met een trein uit Bairnsdale dat in het oosten van de staat Victoria ligt (foto Bram Stelling, 29 januari 2013)

Contact

E-mail

Zeeland@nvbs.com

Voorzitter

D. Baarends,
Kalkblusserijstraat 12,
4463 LG Goes.
Tel: 0113-233386

Plv voorzitter

J.J. Strooband,
Populierestraat 18,
4431 CK 's-Gravenpolder.
Tel: 0113-312923

Bijeenkomsten

De afdelingsavonden worden in principe elke tweede vrijdag in de maand gehouden in de Zeeuwse Bibliotheek, Kousteensedijk 7, Middelburg. Let echter op eventuele wijzigingen i.v.m. de beschikbaarheid van de zaal. De aanvang is 19.45 uur en de sluiting is uiterlijk om 22.30 uur. Let op: de toegang tot de bibliotheek is tot 20.00 uur open !
Van de bezoekers wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van € 2,00.

Alle avonden staan vermeld in "Op de Rails" en op de NVBS-website. Het ligt in de bedoeling om de bijeenkomsten ook in de regionale bladen c.q. via Omroep Zeeland aan te kondigen.

Bereikbaarheid

Per trein: op 5 minuten lopen van NS-station, tweede straat links achter de stationsbrug.

Per auto: (komende uit de richting Goes) A-58 volgen, neem afslag 39, aan het eind van de afslag rechtsaf, rechtdoor over de rotonde, verder rechtdoor tot over de brug. Direct na de brug rechtsaf, 1e afslag links richting parkeergarage bibliotheek. Betaald parkeren tot 20.00 uur.

Locatie


Locaties NVBS weergeven op een grotere kaart

QR-Code

Scan deze QR-code om onze agenda te bereiken op je smartphone:

(www.nvbs.com/zeeland)

Overige pagina’s

Toon alle programma’s van de afdeling Zeeland